fbpx

Gini преоткрива същността си в „Нека бъдем себе си“

Written by on 29/10/2019

Gini преоткрива същността си в „Нека бъдем себе си“

 

Песента „Нека бъдем себе си“ се заражда след среща с една от публичните личности в сферата на шоубизнеса в България, на която вирджиния Събева – Gini получaава отказ на предложението си за съвместна работа. Изтъкнатата причина за това е, че не е достатъчно скандална, за да се впише в стереотипа, изграден за популярен артист в България.

Тогава тя си дава сметка, че не е нужно да се променя, за да се впише и усърдно да се опитва да създаде песен просто, за да се хареса, без значение, че не отговаря на моята същност. „Озъзнах, че пътят ми е точно обратният – да издигна това, което ме прави различна и да бъда себе си. Именно това ме посъветва и тази личност, за което съм ѝ безкрайно благодарна.“, сподели Gini.

 

 

„Всеки от нас понякога изгубва съшността си и ни трябва добър съвет и подкрепа, за да намерим прaвилния път. Моят начин да допренеса и подкрепя всички тези хора е да им даря тази песен. Така веднага след въпросната среща се прибрах вкъщи и песента буквално се изля на страниците на тетратката ми, вдъхновена я написах за часове.“, допълни още талантливата изпълнителка.

„В днешно време се стремим все повече и повече да приличаме на някого! Не само външно, но и вътрешно! Силно вярвам, че е добре винаги да се стремим да преоткриваме същността си, да се обогатяваме, да прогресираме, за да успеем да намерим колкото може по-оригинален начин да сме себе си!“, каза още Gini.

 

 

„Имайки предвид, че живеем в ерата на социалните медии, фалша и неоригиналността, ние издигаме в култ материалното и забравяме за личностите, взимаме за пример “имащите” и не “можещите”.

Всички се стремим към съвършенство – пефектна визия, перфектна снимка, перфектна работа, перфектна кола, перфектна къща, перфектен живот. Обаче какъв е смисълът, да изглеждаш перфектно, след като не си щастлив, или да публикуваш перфектната снимка, но всъщност да си сам на нея, няма значение, че си намерил перфектната работа, ако нямаш време за близките си, защо ти е перфектна кола, ако няма кой да повозиш и имаш ли нужда от перфектната къща, без семеен уют…!?“, сподели тя.“

 

„Всъщност на нас, хората, ни е заложено да искаме все повече и повече. Често не се чувстваме достатъчно красиви, достатъчно успели или достатъчно щастливи, сякаш нещо все не ни достига. Това ни прави лесни за заблуда, възприемащи всичко показано от медии, реклами и списания, провокирани да загубваме себе си, в стремеж за подражаване на поредния наложен стереотип, вписвайки се в тази достатъчно фалшива реалност. Заглушени от мнението на другите, не чуваме нашето собствено мнение.“, разсъждава певицата“.

 

„Кога достигнахме до там, че да не изграждаме личности, а по-скоро реплики? Вече не приемаме себе си като “субекти”, а по-скоро като “обекти”! Не сме научени да обичаме, затова и несъумяваме да обикнем нас самите! А обичайки се, излъчваме увереност и достигаме до душевен мир. Вярвам, че човек трябва да бъде себе си, да обича себе си и точно това е посланието на песента! То е отправено към всички – тези, които са изгубили своята личност по пътя си и тези, които са на правилния път да я намерят. Иска ми се, слушайки песента ми, да получат вдъхновение, да намерят търсения отговор, да провокирам у тях желание да се видят такива, каквито са – истински, красиви и различни. Затова, откровено заставам зад всичко, написано и казано дотук и ще повтарям това послание всеки път, щом слушате песента ми „Нека бъдем себе си“ – Бъдете себе си!!! „, категорична е Gini.

 

 

Благодарение на страхотен екип от хора, песента се превърна в един прекрасен и вдъхновяващ проект,  за който се надявам да остане във времето. Аранжорите му са Константин Ангелов и Веселин Ценов, а за беквокалите се погрижи талантливата Ива Дамянова. Без тях резултатът нямаше да е същият! Истински оценявам тяхна така важна роля!”, не пести благодарности певицата.

 

Клипът към песента е продукция на голям състав от професионалисти, към които най-искрено  отправям моите адмирации. Режисьорът е добре познатият на всички  Бойко Щонов. Той и неговият екип направиха най-подходящото музикално видео, прилягащо и комплиментиращо важното послание. В ролите влязоха талантливите актьори: Анелия Калева, която е в главната роля,  а Манал Ел-Фейтури, Илиян Атанасов, Ели Стефанова, Христина Григориаду и Мария Велева изградиха поддържащите роли, които са също толкова значителни и важни в случая.

Друго вълнуващо и любопитно за клипа е локацията на заснемане – прекрасната българска “реликва”  – хотел “Славянска беседа” – място със специално излъчване, специални благодарности и към тях.

Арт-дизайнът на корицата към сингъла отново е изработен от много талантливи хора, благодарности на Христиан Узунов, Камен Радилов и Деница Събева, а за арт-грима се погрижи Наталия Тенева.

Гледайте GINI – „Нека бъдем себе си“ в ефира на BG Music Channel.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.