fbpx

Нов видеоклип на Рут Колева пита в какво ни превръщат социалните мрежи

Written by on 19/10/2019

Нов видеоклип на Рут Колева пита в какво ни превръщат социалните мрежи

В най-новата си песен „Still As Far“ певицата Рут Колева поставя темата за зависимостта от социалните мрежи и за ползването на мобилни телефони по време на шофиране.

Колко често си позволяваме да си пишем с други хора, докато шофираме? Сближава ли ни или ни раздалечава комуникацията през социални мрежи и мобилни приложения?

Сингълът „Still As Far“ („Все така далеч“) е поредният силен проект на Рут Колева и е част от саундтрака на българския късометражен филм „SEEN“, който изследва какво се случва с общуването ни в свят на постоянна текстова комуникация.

„Still As Far“ е нова версия на тазгодишния хит на певицата „Хиляди“. Музиката и аранжиментът са на Боян Христов, а английският текст е написан специално за филма „SEEN“ и е дело на Тодор Ковачев, вокалист и композитор на електронната рок група Innerglow.

„SEEN“ е авторски проект на режисьорите Петър Бояджиев и Николай Драганов и бързо направи впечатление на нещо качествено, свежо и различно в българското кино, откакто се появи по екраните по-рано тази година.

След множество прожекции в България и пет официални селекции на международни фестивали (включително полуфинал на CineFest в Лос Анджелис), филмът продължава да се радва на положителни реакции от публиката.

Видеоклипът към „Still As Far“, който дебютира онлайн и в ТВ ефира на 16 октомври, също е направен от режисьорското дуо Петър Бояджиев/Николай Драганов и доразвива темата на техния филм – като поставя въпроса за опасността при текстовата комуникация по време на шофиране.

Последната засега прожекция на „SEEN“ в София ще се състои на 26 октомври от 21:00 в кино G8.        


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist