fbpx

Славин Славчев с песен за важните неща в живота

Написано от от 03/10/2019

Славин Славчев с песен за важните неща в живота

 

“Да не сме сами“ е заглавието на новата песен на Славин Славчев и Vintage Music Box. Музиката е дело на Иван Христов, автор на текста е Славин Славчев. Песента е записана от Иван Христов – синтезатор, Ивайло Звездомиров – бас китара, Ангел Дюлгеров – китара, Теодор Янков – барабани, Иван Бороджиев – саксофон, Станислава Христова и Мариела Петрова – бек вокали. Продуценти и аранжимент – Vintage Music Box – Иван Христов, Ясен Велчев, Ивайло Звездомиров, Теодор Янков.

В епохата на виртуална реалност и online живот ни става все по-трудно да общуваме. Заключени в страховете на егото си, сами оставяме щастието да мине покрай нас. „Да не сме сами“ е призив да си спомним кое е истински важно. И да го ценим. Да ценим времето си, защото е неопределено и да го подарим на тези, които обичаме. Да ценим любовта, защото е рядкост и да я показваме, без страх. Да живеем тук и сега, защото животът сам по себе си е щастие.

Видеото на песента засяга темата за женската смъртност по време на раждане. Според Световната Здравна Организация на всеки две минути една жена умира по време на раждане (https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/maternal-mortality).

„Тежка статистика, която ни кара да се замислим кои са важните неща в живота ни“ – споделя екипът реализирал проекта.

Видеото разказва историята в сюрреалистичен пейзаж, с характер на късометражно кино. В главните роли са Славин Славчев и актрисата Анелия Мангърова. Видеото е реализирано от екипа: Диди Енакиева – сценарий и режисура, Кирил Илиев и Йордан Михайлов – оператори, Димитър Андреев (Lalri) – монтаж. Pro Camera Rental, Спартак Бояново – ефектно осветление, Арт Звук и Светлина ООД, Велина Павлова – стилист, Десислава Колдова – грим.

Вижте видото тук:


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST