fbpx

Цвети Радойчева отпразнува третия рожден ден на дъщеря си

Written by on 03/09/2019

Цвети Радойчева отпразнува третия рожден ден на дъщеря си

Поп певицата Цвети Радойчева, която триумфира преди месец на Bg Music Festival, отпразнува третия рожден ден на дъщеря си Ванеса с весело градинско детско парти.На 29 август успешната поп певица написа в социалната мрежа „Днес душата ми пее най-красивата мелодия.Моятапрекрасница Ванеса става на 3 годинки. Нека бъде здрава,щастлива и благословена. Обичаме я безкрайно!Цвети публикува и  прекрасна снимка заедно с малката ,на която по всичко личи , че Ванеса е наследила красотата, харизмата и обаянието на лъчезарната си усмивка именно от своята майка.Оказва се , че  момиченце не само е много красиво,а е надарено и с големи артистични заложби, тъй като пее, танцува,има интерес към музикални инструменти и актьорска игра,и още от сега е истинска гордост за мама и тати.

 

Много приятели и колеги от музикалните и артистични среди поздравиха дъщеричката на Цвети Радойчева, а великия поет Петър Москов написа специален поздрав под формата на стих, който подари на Ванеса по повод рождения й ден.

Въпреки многобройните си професионални ангажименти, ЦветиРадойчева определено обича да прекарва свободното си време със своето семейство и чаровната Ванеса , която е много любознателно и емоционално дете, а когато Цвети е на събития,концерти и пътувания доверява изцяло грижите за нея на своята майка.

Харизматичнатапоп певица имаше изключително успешно и динамично лято .Юли месец Цвети Радойчева грабна голямата награда на фестивала BG Music Festival със своята авторска песен „Изчезни“, която е посветена на жените пострадали от домашно насилие и скоро ще се сдобие с официален видеоклип. Видеото ще се реализира с подкрепата на най-големия женски клуб „Зонта клуб „ и именно с него и песента Цвети ще даде голяма гласност на проблема с насилието над жени.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist