fbpx

Лятното филмово турне на Обичайните заподозрени.

Написано от от 12/06/2019

Лятното филмово турне на Обичайните заподозрени.

С кино-купон в Одеон стартира лятното филмово турне на Обичайните заподозрени.

Преди да започнат големите концерти през юли и август, Стефан Вълдобрев и любимите музиканти, тръгват на път, за да представят на публиката документалния си филм „Лятото на Обичайните заподозрени“. Филмовото турне стартира на 13 юни, четвъртък, в Кино ОДЕОН и ще премине през големите градове на България, като нови дати се добавят непрекъснато.


Лентата е запечатала най-паметните моменти от досегашните концертни изяви на групата. Зрителите имат възможност да пътуват с бандата в буса на път за морето, да бъдат с музикантите на плажа, зад сцената и да почувстват позитивната атмосфера, настроението и смеха, които преливат от всеки кадър на филма. „Документална комедия“ е като че ли най-точното определение за жанра на тази продукция, в която Стунджи Янкулов, Иван Лечев, Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов и Стефан Вълдобрев разказват с ирония и вглъбеност за дългия си съвместен път.

След премиерната прожекция на София Филм фест, „Лятото на Обичайните заподозрени“ вече има покана за международен фестивален показ в Брюксел, през месец октомври. Зрителите в Кино ОДЕОН, както и във всички останали градове от турнето, ще имат възможност за среща, въпроси или личен разговор със създателите на филма – режисьорът-сенарист Камелия П. Петрова, артистът Стефан Вълдобрев или някои от останалите главни заподозрени действащи лица


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST