fbpx

Памела Калоянова вдъхна нов живот на „Гълъбо“

Написано от от 13/05/2019

Памела Калоянова вдъхна нов живот на „Гълъбо“

Две години, след като песента „Гълъбо“ направи премиерата си в изпълнение на Миро, авторката Вида Пиронкова вдъхна нов живот на творбата си. С вокалите в лиричната песен този път се захваща Памела Калоянова, позната на редовия зрител от риалити формата X Factor.

Това не е първа колаборация на младата певица с Пиронкова. В началото на годината двете представиха песента „Как се ражда любов“, която композиторката сама подарила на Калоянова, след като чула за нея от общ приятел, също музикант.

Припомняме, че миналото лято Пиронкова официално забрани на Миро да изпълнява песента й „Гълъбо“. Според нотариалната покана, изпратена от нея до певеца, изрично се посочва, че той не може да използва парчето под каквато и да е форма и начин. те мрежи. „От днес нататък за всяко едно изпълнение на мое произведение и най-вече на песента „Гълъбо“, моля да се обръщате лично и единствено към мен!“, написа тогава Пиронкова. Според непотвърдена информация, лична свада е в основата на спора между композиторката и Миро.

Видеотоможете да видите ТУК


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST