fbpx

Миро и Койна Русева – „Нависоко“

Написано от от 12/05/2019

Миро и Койна Русева – „Нависоко“

На 11 май в 11:11 ч. излезе най-новата песен на Миро съвместно с актрисата Койна Русева – „Нависоко“. Артистите споделиха пред „120 минути“, че проектът е смес от кино и музика.

Койна разказа, че когато Игор Марковски й се обадил с покана да пее с Миро, тя отказала в началото, понеже е актриса, а не певица. Но проектът я грабнал веднага, щом го чула.

„Всяко нещо, което противостои на духа на нашето време, което е пластмасово, аз съм вътре, „за“. Игор е човек на духа, той е смел, той създава неща, които имат духовна стойност, артистична стойност. Аз така или иначе щях да участвам. В момента, в който Игор ми звънне по телефона и ми каже „Искаш ли?“, аз вече съм казал „Да“. Заради Игор Марковски“, каза Миро.

Той призна, че бил силно изненадан, когато продуцентът му споделил, че ще пее с Койна Русева.

Актрисата каза, че се чувствала притеснена в друга артистична среда, различна от нейната: „Отговорно е, мисля, че се получи. За мен беше удоволствие тази работа, но продължава да е отговорност това“.

Музиката и текстът са дело на Биляна Ангелова. Пиано: Людмил Ангелов (Steinway) Цигулка: Светлин Русев (Stradivarius 1710)

В клипа участват танцьори от балет „Арабеск“.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST