fbpx

Toria – Ку4ка загадъ4на

Written by on 01/05/2019

Toria – Ку4ка загадъ4на

Клипът „Ку4ка загадъ4на на (Вик)Тория (Toria) е вторият от поредицата в EP-то със същото име, чиято премиера предстои скоро в Spotify на @Toriaofficial.

Де да бях колоездачка“ – първата част, все още не е клипирана.

„Видеото е реалност благодарение на един iphone 8+, стабилизатор, дома ни — ЕХЕ [набиращият все по-голяма популярност столичен клуб – б.р.] и няколко креативни умове – разкрива певицата – С приятелите ми, талантливите Живко СтаневМилен Данков, Кала Димитрова, KÆNНиколай ЙордановМарина РангеловаЙоана Карастоянова и Евелина Величкова се развихрихме, проверявайки докъде може да стигне нашата лудост, хаха! Е, видяхме, че няма край, но засега толкова…“

Всички, замесени в проекта, се вдъхновявават от експеримента, свободата и автентичността на определени артисти. Целта на екипа е да постигне резултат, без претенция. „Iphone-ът и купът айфонски приложения, който използвахме за постигането на гличовете във видеото, определено помогнаха. Искрено се насладихме на процеса. Надявам се през видеото да изтече поне малко от тази силна и яка енергия, която се беше сгъстила във въздуха по време на снимките. А и аз преоткрих някои аспекти на тялото си, което си е експириънс за цял живот, както и цялата история покрай проекта –  как заминах за Берлин при продуцентите Йоана Падешка – Dass Ananda Yoana и legs – Alex Habeck и как се затворихме в студиото им в Берлин (дори спях там) за една седмица. Колко готино и естествено се получи всичко…! – не крие Тория, която залага изцяло на авторска музика. И въвежда нататък в творческата лаборатория: „От цялата работа най ми хареса колективната работа! Не знам дали друг път ми се е случвало да съм в такъв синхрон с толкова много артисти. Идеите се леят и канализират много бързо и всички са в състояние на постоянно вдъхновение – доста добро усещане (по-хубаво от секс ха-ха). Сам човек няма как да има капацитета на десет талантливи творци. Това е моята тема в последно време и покрай ЕХЕ, много оценявам екипната работа. Вече не мога да си представя какво е сам да правиш нещо. Когато много хора, които са на една вълна, се съберат… става Волтрон. Изключително щастлива съм, че съм част от такова явление и в ЕХЕ, и в проекта „Ку4ка загадъ4на„.

Това заглавие?…

„Хмммм, такава съм си аз! (смее се). Силно се припознавам в това словосъчетание, мисля, че всяка жена би се припознала в него. Защото в днешно време жената трябва да е… МНОГО неща. Жената не може да е прекалено открита или прекалено нежна, или да е само домакиня. Не може да е само работохоличка и да притежава повече мъжки качества. Не може да е само кучка. Защо? Защото винаги ще бъде съдена. Именно затова жената трябва да е всичко изброено до тук в едно. А кучка загадъчна е едно чудесно словосъчетание, което за мен е олицетворение на една цялостна, съвременна жена. Можеща, дейна, лоша и добра, и домакиня и момиченце“, разкрива певицата пред Stylish Toast.

Фейсбук: @Toriaofficial

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.