fbpx

Стефан Илчев: Трябва да имаш добро сърце, когато се занимаваш с музика

Written by on 17/04/2019

Стефан Илчев: Трябва да имаш добро сърце, когато се занимаваш с музика

Стефан Илчев разказва за втората си победа в „Като две капки вода“ пред Нова тв. Изпълнителят, който е в звездния отбор на шоуто за преобразявания, изненадва с прецизността си при представяне на всеки образ.

„Песента на Георги Христов е много важна за мен. Благодаря на всички, които гласуваха за мен в „Като две капки вода”. Всичко може да се промени в последния момент в това шоу” –  сподели Илчев в „На кафе”.

Певецът спечели седмия лайв в шоуто за звездни преобразявания благодарение на зрителски вот, след като публиката стана на крака заради неговото изпълнение на българския хит „Нямам нужда от много приятели”.

„Георги Христов е много труден и много характерен образ. Изключителен певец. Надявам се поне за малко да съм се докоснал до това, което той успява да предаде на публиката. Аз съм в това шоу, за да се забавлявам и се радвам, че хората го оценяват”, разкри Стефан Илчев.

„Когато човек има добро сърце, няма как да не обича животните. А когато се занимаваш с музика, трябва да имаш добро сърце”, така певецът мотивира решението си да дари паричната награда от седми лайв на „Като две капки вода” на зоопарка в Бургас.

Как ще се справят участниците с поредното си предизвикателство в „Като две капки вода“ ще разберем в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist