fbpx

Орлин Горанов подготвя грандиозен концерт с „Акага“

Written by on 17/04/2019

Орлин Горанов подготвя грандиозен концерт с „Акага“

 

Най-нежният глас в българската естрада – Орлин Горанов пое ново предизивкателство. Той ще излезе от рамките на редовите си концерти и ще сътвори необикновено шоу под името „Споделено“ заедно с фънк формацията „Акага“.

Изпълнителят на „Светът е за двама“ винаги е бил мултижанров певец, като се изявява еднакво успешно както в поп превъплъщенията си, така и на оперна сцена. Сега обаче, ще предостави на ценителите, едно съвсем различно свое лице. Най-големите му хитове ще бъдат напълно преаранжирани и изпълнение на живо от колегите му от „Акага“, които пък стана емблеми на новата фънк-джаз вълна у нас.

Гърбът на големия певец ще пазят трио „Тринити“, който станаха популярни от последния сезон на „Гласът на България“ и са често канени от големите родни изпълнители за техните концерти. Тази вечер например, „Тринити“ излизат и с Михаела Филева, на първия й самостоятелен концерт в НДК, който беше напълно разпродаден две седмици преди датата. Спектакълът „Споделено“ ще е тематично разделен, като в специално подготвената камерна част ще се включат момичета от щрайх квартета Destiny Quartet, а специална изненада ще е участието на Цветан Недялков (китара) и Ясен Велчев (клавишни инструменти).

Мащабният концерт „Споделено“ ще бъде съпроводен и от впечатляваща мултимедия, която ще придаде допълнителен блясък на спектакъла. Билети за концерта на Орлин Горанов и „Акага“ са вече в продажба на цени между 20 до 95 лв.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist