fbpx

Лео & Део ft. Моисей – Сладките и устни

Written by on 01/04/2019

Лео & Део ft. Моисей – Сладките и устни

Лятото наближава и дежурният тандем Део и Лео го стартират по традиция предварително с горещо ново парче. То носи името „Сладките ѝ устни“, а видеото направи премиерата си на 1 април – Деня на шегата. Това е поредното намигване на момчетата да гледаме с чувство за хумор и усмивка на живота. В новия си проект Део и Лео работят с певеца Мойсей.Търсехме нещо различно, затова и имахме нужда от мелодичен мъжки глас. С Мойсей се познаваме отдавна и за миг не се поколебахме да го поканим“, казва италианецът, който в последно време се е отдал активно на другата си страст – кулинарията. След като приключи с журирането на предходния сезон на MasterChef България, той вече води ежеседмична готварска рубрика в предаването „Преди обед“ по bTV. Явно обаче намира време и за записи в студиото.

Парчето всъщност съществува от две години. Текстът е дело на група СкандаУ, които го подаряват на приятелите си Део и Лео, а бийтът е на руснака M1chellz. За да получи достойно представяне обаче българо-италианското дуо искало да измисли по-специален клип. Спира се на анимацията – предизвикателство, което не са поемали до момента. Доверяват се на „Грозен ентъртеймънт“, които рисуват видеото изцяло на ръка през последните две години. А като за капак на всичко Део и Лео вкарват целите си семейства в сюжета.

„Винаги сме бягали от вулгарните текстове и се стремим да се изразяваме с шеговита ирония. Това се превърна в нашата запазена марка, на която не изневеряваме и в новата ни песен „Сочните й устни“, казва Део.

Историята в мини-филмчето разказва за плажните свалки, които Део и Лео се опитват да завъртят с типична напудрена госпожица със сочни устни. Естествено, удрят на камък, а през това време Мойсей се забавлява във водата. И докато мерят дължината на краката на красавицата с поглед и пускат селфита от плажа, съпругите им Мариана и Лучия попадат на кадрите в интернет. Светкавично „събират“ любимите си мъже от плажа с едната ръка, а с другата гледат децата. Един от най-забавните моменти в правенето на видеото е, когато два месеца преди премиерата всичко е почти финално нарисувано, но на Део му се ражда втори син. Аниматорите връщат наново кадрите и дорисуват малкия Теодор в ръцете на Мариана. Като благодарност към Скандау във видеото се появяват и анимираните герои и на Тото и Лъчо.

Музика: Alegal & M1chellz
Text: СкандаУ
Режисьор: Grozen Entertainment
Record, Mix, Master: Bate Pesho / Studio Buster /


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.