fbpx

Пламен Бонев & Жана Бергендорф – „They Can’t touch us“

Written by on 27/03/2019

Пламен Бонев & Жана Бергендорф – „They Can’t touch us“

Факт е видеото към „They Can’t touch us“ на Пламен Бонев & Жана Бергендорф. Режисьор на лентата е Аспарух Йорданов. Оригиналното режисьорско решение е „внедряването“ на артистите в популярен вестник, с намигване към една от най-популярните теми „Фалшивите новини“.

Музиката и текстът на „They Can’t touch us” са на Пламен Бонев, аранжиментът е на Ангел Демирев и Минко Ламбов. Звукозаписът е с участието на Ангел Демирев – китари и бас и Николай Данев – барабани.

В рамките на 1 година Пламен Бонев представи „Ромео и Жулиета“, „Прости ми“ и „Аз съм просто човек“ на български език и проектите, в различни музикални стилове и видеореализациите на “How Lucky I am”, „Falling From Grace“, „Las Vegas“ , „By your side“ реализирани с чуждестранни автори и в чужбина.

Артистът дели времето си в България и Европа и е с разнообразна концертна програма – рок, поп, латино, освен авторските си композиции, изпълнява и кавър версии на световни хитове.

Пламен Бонев & Жана Бергендорф

They Can’t touch us“

Музика и текст – Пламен Бонев

Аранжимент – Ангел Демирев, Минко Ламбов

Китари и Бас – Ангел Демирев
Барабани – Николай Данев
Продуцент – Пламен Бонев


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.