fbpx

Стефан Вълдобрев събира „Лятото на Обичайните заподозрени“ в документален филм

Written by on 26/03/2019

Стефан Вълдобрев събира „Лятото на Обичайните заподозрени“ в документален филм

 

Какво представлява „Лятото на Обичайните заподозрени“ на и извън сцената? Отговор на този въпрос ще даде документалният филм на Камелия Петрова, който верните почитатели на бандата ще могат да видят премиерно на 28 март в Дома на киното от 20,30 ч.

Прожекцията е част от програмата на 23-то издание на София Филм Фест, а главните герои в заглавието съвсем логично са Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов – Еко, Стоян Янкулов – Стунджи, като участват още Никола Стоянов и The Gentlemen. „Лятото на Обичайните заподозрени“ пресъздава историята на едно пътуване, запечатало различни моменти (зад сцената, в буса, на брега на морето) от най-незабравимите концерти на голямото лятно турне на групата през миналата година.

Ентусиастите, които все още не са се снабдили с пропуск за събитието този четвъртък обаче ще трябва да изчакат до следващата прожекция на 90-минутната лента. Причината – билетите за премиерното представяне са вече изчерпани, похвали се Вълдобрев. „Събитие има …. обаче билети няма…“, развълнуван е идейният двигател на „Обичайните заподозрени“.

Оператори на лятното музикално пътешествие на групата са Кирил Проданов, Стефан Врачев и Георги Маринов; продуцент на това филмово предизвикателство е самият Стефан Вълдобрев, в копродукция със Smarthouse Ltd., Arteria Films Ltd. и Concept Studio.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.