fbpx

Клавдия в топ 10 в света по Sh’bam и GRIT

Написано от от 21/03/2019

Клавдия в топ 10 в света по Sh’bam и GRIT

 

Нина Добрев запали искрата на поп певицата

 

 

Изпълнителката Клавдия за пореден път доказа, че може да бъде пример за устременост и талант. Съвсем наскоро тя стана една от десетимата спечелили престижния сертификат на световно известната фитнес компания Les Mills. В България тя нашумя преди повече от 2 години. Причината за това бе актрисата с български корени Нина Добрев, която направи супер модерната колаборация с Les Mills + Reebok NYC Ultimate Staycation.

„Щастлива съм, че успях да дам всичко от себе си и да бъда сред най-добрите. Божe! Tа избраните сме само 10. Искам да вдъхновявам все повече хора да спортуват активно така, както Нина Добрев вдъхнови и мен.“ – сподели певицата.  

Звездата от музикалната компания L2 Music влезе в перфектна форма за състезанието, което се проведе в един от най-добрите фитнес клубове в България. Благодарение на усилени месеци подготовка, тренировки с персоналния й инструктор Кристиан Масларски, тя успя да надмине над 80 участника.

„Доволна съм за това, което направи Крис за мен. За всеотдайността, доброто и коректно отношение. Сега от мен зависи да предам наученото, а ако това се случва и под звуците на моята музика ще съм още по-удовлетворена“, допълни Клавдия.

Международното признание дава възможност на Клавдия да бъде инструктор по целия свят в стила Sh’bam – групови танци с hip-hop и jazz музика, и все по-познатата с интензивността си GRIT тренировка.

 

 


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST