fbpx

Дара Екимова не се страхува от конкуренцията

Написано от от 21/03/2019

Дара Екимова не се страхува от конкуренцията

 

11 години след смъртта на Дими от група „Сленг“, 16-годишната му дъщеря вдъхна нов живот на една от най-обичаните български песни – „Мой свят“. А след ден ще застане рамо до рамо с група музиканти в един емоционален и носталгичен концерт.

В „България сутрин“ гостуваха Дара Екимова, пианистът Станислав Петров и китаристът Светослав Славков. Заедно с още музиканти те ще изнесат концерт на 22 март от 23 часа в столичен клуб.

Изпълнителката е категорична, че когато се връщаме назад във времето и си спомняме за баща ѝ, трябва да го правим с усмивка. Както и заради хубавата българска музика, която се е правела тогава.

„Изпитвахме отговорност към „Мой свят“, защото това е песен, която много докосва хората“, сподели Дара.

И уточни, че не се е захванала с проекта заради печелене на слава, а заради любовта към баща си. В тази връзка тя подчерта, че не бяга от факта, че е дете на известни родители, а се гордее с това.

На въпрос какво свърза музикантите с изпълнителката, те отговориха така:

„Подтикна ни основно това, че обичаме смислената българска музика.“

Разкриха също, че на концерта ще изпълнят 10 песни на група „Сленг“, включително „Синьо“ и „Мой свят“.

Междувременно Дара Екимова подготвя самостоятелна песен, озаглавена „Пробвай се“. Клипът към нея е в процес на заснемане. Певицата издаде, че има поп и рап звучене.

Младата изпълнителка увери зрителите на Bulgaria ON AIR, че е готова да навлезе в музикалния бизнес и не се страхува от конкуренцията.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST