fbpx

Rally Spassova с премиера на нов клип по BG MUSIC CHANNEL и в YouTube

Written by on 12/03/2019

Rally Spassova с премиера на нов клип по BG MUSIC CHANNEL и в YouTube

„Надявай се“ – така е нарекла новия си музикален проект участничката и в Първия, и във Втория BG MUSIC FESTIVAL  Rally Spassova.
Музиката и аранжиментът са на Jay Cee, с когото работи в тясна колаборация по своите песни, а текстът е на самата певица. Режисьор на видеото е Иван Бъчваров.
Лентата е заснета в София, а в самия проект има изненади и неочаквани обрати.
Премиерата на видеото към „Надявай се“ ще е едновременно по BG MUSIC CHANNEL и в YouTube канала Rally.
Rally Spassova е родена в София, на 24 г. Занимава се с музика от повече от 10 г., а професионално – през последните 5-6. Завършива Националната музикална академия в София със специалност поп и джаз пеене.

Освен музика се занимава и с други дейности, защото иска да се развива постоянно. Затова завършва магистратура по  „Дигитален маркетинг“ в Международното Висше Бизнес Училище. Гласовитата чаровница е убедена, че тази специалност ще й е от полза в бъдещата работа.

Също така много харесва деца и в момента преподава английски език и на деца.

Вълнува се от модерната музика, а на рингтоновете на мобилния й телефон са АрЕнБи, хип-хоп, поп, денсхол. Наскоро Рали участва в сериала „София Ден и Нощ“ в който играе Петя – приятелка на една от главните героини.

 

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.