fbpx

Иван Лечев блокира Михаела Филева

Написано от от 12/03/2019

Иван Лечев блокира Михаела Филева

 

Иван Лечев блокира Михаела Филева в третия епизод на „Гласът на България“. Изненада бе и появата на виртуозния цигулар Васко Василев, за да подкрепи 29-годишната Бояна Желязкова, която влезе в кастингите на тъмно, придружена от своята почти 100-годишна цигулка Констанца.

„Разбрах, че в „Гласът на България“ за пръв път са взели цигуларка. Бояна, аз винаги съм казвал, че не мога да пея. Страхотен късмет е, че ти можеш. Пожелавам ти да попаднеш в отбора на Лечев. Успех!“, каза известният цигулар във видео от Лондон. Подкрепата му трогна до сълзи Бояна, но лиричното й изпълнение не успя да впечатли нито един от четиримата треньори.

Обратен ефект върху журито предизвика друго вокално-инструментално участие – това на 20-годишния Христиан Ненов от Варна, който през последните две години живее в Северна Ирландия. Участникът излезе на сцената с китара и чувствено изпълнение, което му спечели четири обърнати стола и директното предложение на Графа да го продуцира. След като прие предизвикателството на Иван Лечев да изпълни свое авторско парче, битката за таланта му бе спечелена от Михаела Филева.

Истински фурор сред треньорите предизвика Мария Величкова, която има опит като певица в Китай и Катар и впечатли треньорите с изпълнението на I’d Rather Go Blind. 29-годишната участничка от Ловеч избра отбора на Камелия, която бе обявена от колегите си за оратор с качества за политик.

С внимателното си отношение към талантите Камелия успя да спечели и най-младата участничка в трети епизод – ослепителната 15-годишна Валентина Кунчева.

Във вдъхновение за публиката и зрителите се превърна 18-годишната Марта Цветкова, чийто здравословен проблем я привързва към патериците от най-ранна детска възраст. Талантливото момиче се ражда с диагнозата „спина бифида“ и за крехката си възраст минава през над 30 операции. Марта показа как музиката може да лекува, като вложи душата си в изпълнение на песен на Adele и веднага накара Графа да я пожелае и спечели да отбора си.

Музикант, познат на клубната сцена като Никеца (Николай Воденичаров), възпламени страстите на треньорите с изпълнение на Whole Lot Of Love на Led Zeppelin. Без да обръща стола си Камелия скочи да танцува, а Графа натисна червения й бутон вместо нея. Изборът на Никеца да продължи напред в отбор на Лечев бе предопределен и от коментара на треньора, че той е единственият човек в държавата, който може да изпее парче на Led Zeppelin толкова добре.

След този пореден печеливш трансфер за Иван Лечев, Графа определи тенденцията рокаджиите да отиват в отбора на колегата му като „кармата Лечев“ и се закани при следващ такъв случай да го блокира.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST