fbpx

Мария Илиева – Жена на десетилетието

Написано от от 10/03/2019

Мария Илиева – Жена на десетилетието

Мария Илиева бе удостоена с поредното престижно отличие. Кралицата на българската поп музика бе удостоена с приз на стилна церемония, на която Woman.bg раздаде първите награди „Жена на десетилетието” в навечерието на 8-ми март. В категория „Музика” хилядите гласували определиха за фаворит именно Мария Илиева.

„Тя е успешна, талантлива, борец. Тя е жена, която заслужава уважение и признание. Тя е „Жена на десетилетието”. Така от сайта определят наградите си, чиято първа церемония вече даде заявка да се превърне в едно от най-значимите събития в българския шоубизнес.

Папи Ханс също взе участие в грандиозното събитие, като се качи на сцената и връчи наградата в една от категориите. Той се пошегува, че е свикнал да дава награди на Мария Илиева – именно той ѝ връчи приза „Жена на годината” в категория „Музика” в края на миналата година.

„През последното десетилетие се случиха някои от най-важните събития в моя живот – и в личен, и в професионален план. Двигателна сила за това беше вашата обич и подкрепа, които ми позволиха да изразявам себе си чрез музика. Благодаря ви за отношението! Днес съм щастлива да определя себе си като отдадена майка и успяла жена” – сподели развълнувана Мария.

Междувременно телевизионна премиера направи синът на певицата – Александър. Малчуганът застана смело пред камерите на „Здравей, България” и с танцова стъпка любопитно разгледа студиото, за очарование на водещите и зрителите пред екраните.

След фурора, който предизвика преди броени дни със забележителната си имитация на Софи Маринова в „Като две капки вода”, Мария Илиева сподели, че следващата ѝ задача в шоуто – имитация на Keala Settle, „жената с брада” от филма „Най-великият шоумен”, отново е изключително трудна за изпяване, но я вдъхновява с посланието, което носи – приемането на различните хора в обществото. В това иска да възпита и сина си.

Между всички ангажименти, Мария намира време и за своите клубни участия, а новото й превъплъщение в шоуто за имитации ще видим в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST