fbpx

Гери-Никол: Цената на славата е скъпа – тя е нож с две остриета

Written by on 10/03/2019

Гери-Никол: Цената на славата е скъпа – тя е нож с две остриета

Гери-Никол, която е една от най-хитовите млади звезди в БГ музиката, разказва за успехите си и за цената на славата.

„Не си представях славата точно така, но винаги съм искала и съм се надявала да успея. Аз имам много силна енергия и когато я насоча в нещо, което обичам, винаги успявам. Ако знаеш от малък какво искаш и се бориш да го постигнеш, то рано или късно се получава“ – това сподели певицата Гери-Никол в специално интервю пред Георги Любенов по БНТ.

Изпълнителката подчерта: „Цената на славата е скъпа – тя е нож с две остриета“.

„Родената за слава“ певица не пропусна възможността да благодари на родителите си за доброто възпитание, което са ѝ дали. „Музикалната ми стратегия я правя аз и родителите ми“ – каза тя.

Гери-Никол заяви, че носи отговорността си на кумир по възможно най-добрия начин. „Аз не съм учител, аз съм артист и един артист може да се разгръща по много различни начини. Има си хора за училище – с папийонките, с вратовръзките, аз съм си за изкуството и смятам, че трябва да показвам различни неща от него. Но отговорността е много голяма и аз съм благодарна, че засега я нося по един от най-добрите начини“ – изтъкна тя.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.