fbpx

Михаела Филева: Амбицирана съм да намерим нови таланти

Написано от от 24/02/2019

Михаела Филева: Амбицирана съм да намерим нови таланти

 

 

От 20 ч. тази вечер стартира новият сезон на най-успешното музикално риалити у нас. Наградата за победителя е 50 хиляди лева и титлата „Глас на България“.

Четиримата треньори Камелия, Михаела Филева, Иван Лечев и Влади Ампов – Графа са специални гости в предаването „120 минути” по bTV. Новият трeньор в шоуто – Михаела Филева, заяви, че колегите й са я посрещнали добре.

Иван Лечев отбеляза, че тя ще представлява сериозна конкуренция. Самата Михаела Филева обясни, че тя е амбицирана само да намерят нови талантливи хора в предаването.

Един нов елемент обаче ще доведе до много интриги и емоции.

По време на кастингите на тъмно, в допълнение към добре познатия червен бутон, пред Камелия, Михаела, Графа и Иван Лечев ще бъдат разположени и допълнителни блок бутони, на които ще са изписани имената на другите треньори. С новите бутони всеки от треньорите ще има възможност един път да блокира колегите си и така да ги лиши от възможността да спечелят желан участник за отбора си.

На кастингите за новия сезон са се явили почти 3500. Сред участниците има хора, които винаги са искали да се занимават професионално с музика, имат уникални гласове, но професионално се занимават с друго – стругар; актьор; фризьор; учител по музика; барман; модел; спортист; журналист; софтуерен инженер; корабен монтьор; сватбен агент; строител.

Има и българи, които се прибират от чужбина, за да участват в Гласът – от Дубай, Ирландия, Германия, Русия, САЩ, Молдова. Има и участници чужденци – от Великобритания, Сирия, Израел, Русия, Кипър, Македония.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST