fbpx

Владо Карамазов изпя „Изповед“ на Йорданка Христова в името на инициатива

Written by on 25/01/2019

Владо Карамазов изпя „Изповед“ на Йорданка Христова в името на инициатива

Знайно е, че актьорите освен превъплъщенията в героите си, също и пеят – кой по-добре, а кой – направо – страхотно. Примери колкото щеш!
Изненада този път идва не от кой да е, а от Владимир Карамазов. Той е един от участниците в инициативата „Пресъздай класиката“ на NESCAFÉ Dolce Gusto Bulgaria. Остава да кажем, че се е справил идеално с трудната песен – както и с всичко, с което се захваща, като например, писането – на пътеписи, есета, кратки разкази.
И ето какво написа актьорът във фейсбук страницата, като добави и съответното видео:
„Пресъздай класика“. Много хубав проект за мен. Такъв е, защото ни кара да не забравяме. Късата памет не е хубаво нещо. Когато помним хубавото, знаем какво е било. Не се заблуждаваме, че сме най-добрите и от нас започва всичко.
Поканиха ме и без да се замисля реших да изпея „Изповед“ на Йорданка Христова. Защото никога и никъде няма да имам възможност да го направя. То това не е точно пеене, а по-скоро повод за сещане. За голямата Йорданка Христова, за таланта, за миналото време.
Пея, като кум на сватба. Но толкова мога. Желанието обаче е важно. Сигурен съм, че след видеото, което ще гледате след секунди, ще ви остане една малка, лекичка усмивка, като ефирния полъх на миналото.
Благодаря на Йорданка Христова, че ми разреши да изпея нейната песен и на @NESCAFÉ® Dolce Gusto за поканата да се включа в тази кампания.

Интервю с мен и моменти “зад кадър” може да видите тук: http://bit.ly/2HtVYz6

 

ЕNJOY!

 

"Пресъздай класиката" и Владо

"Пресъздай класика". Много хубав проект за мен. Такъв е, защото ни кара да не забравяме. Късата памет не е хубаво нещо. Когато помним хубавото, знаем какво е било. Не се заблуждаваме, че сме най-добрите и от нас започва всичко.Поканиха ме и без да се замисля реших да изпея "Изповед" на Йорданка Христова. Защото никога и никъде няма да имам възможност да го направя. То това не е точно пеене, а по-скоро повод за сещане. За голямата Йорданка Христова, за таланта, за миналото време. Пея, като кум на сватба. Но толкова мога. Желанието обаче е важно. Сигурен съм, че след видеото, което ще гледате след секунди, ще ви остане една малка, лекичка усмивка, като ефирния полъх на миналото.Благодаря на Йорданка Христова, че ми разреши да изпея нейната песен и на @NESCAFÉ® Dolce Gusto за поканата да се включа в тази кампания.Интервю с мен и моменти “зад кадър” може да видите тук: http://bit.ly/2HtVYz6 #пресъздайкласика #българскиартисти #актьор #кафе #nescafedolcegusto #sponsored NESCAFÉ Dolce Gusto Bulgaria

Публикувахте от Владимир Карамазов/ Vladimir Karamazov в Четвъртък, 24 януари 2019 г.

 

bgmusic.tv


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.