fbpx

СкандаУ с първи самостоятелен концерт

Написано от от 09/01/2019

СкандаУ с първи самостоятелен концерт

Една от най-популярните български групи – СкандаУ, ще се качи на сцената в столичната зала „Арена Армеец“ за първия си голям самостоятелен концерт от 20.00 ч. на 6 април.
През изминалата година, Тото и Лъчо, които сами продуцират музиката си, добавиха 6 нови песни към репертоара си, всяка една от тях доказала се като хит. „Без да пие„, „Кокайна„, „Чужди усмивки„, „Хайвера„, „Катран и най-новата „НО!“ са само част от програмата, която подготвят СкандаУните момчета. За да е пълна емоцията и преживяването, на сцената ще се качат и гост-изпълнители, които групата пази в тайна към момента.
През 2017 и 2018 година момчетата бяха обявени за група на годината на годишните музикални награди на БГ Радио, както и на Българските хип-хоп награди – 359 Hip Hop Awards. Друго доказателство за успехите им са хилядите фенове и абонати на каналите им в социалните мрежи. В допълнение е и фактът, че именно те са първите изпълнители от новото поколение артисти, които се осмеляват да организират събитие от такъв мащаб.
 
Билети за концерта ще могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.
Цената е на стойност от 10 лева, а за всички гости в неравностойно входът е свободен.

Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST