fbpx

Поли Генова разкри пола на бебето си

Написано от от 31/12/2018

Поли Генова разкри пола на бебето си

 

„Предстои ми да стана майка, много скоро – през пролетта“, сподели певицата Поли Генова пред bTV. Тя разкри и пола на бебето в шеговит диалог с водещия Сашо Кадиев.

Той се обърна към нея с въпрос, дали ще разкрие дали е момче или момиче, а Поли му зададе контравъпрос: „Твоето какво е?“

„Момиче“, отговори Кадиев, на което Поли отвърна: „Е, не е като твоето!“

Генова каза, че вече е в 26-а гестационна седмица и че с приятеля ѝ са се опитали да опазят новината максимално дълго в тайна.

За бременността си тя сподели: „Аз съм голяма щастливка, защото съм здрава и ми е леко. Чувствам се наистина добре.“

Поли разказа и за промените, които е изживявала в началото, основно свързани с емоционалното състояние и допълни, че купонджийството рязко е изчезнало от живота ѝ и в момента има други приоритети.

Таткото е научил новината лично от Поли, купила си самолетен билет и заминала, за да му съобщи новината. Двамата се запознават преди 2 години на наградите на БГ Радио в Благоевград. За бременността тя каза:

„Не сме планирали категотично веднага да се случи. Но сме говорили и сме го искали. Имам огромното щастие той да се съгласи да дойде да живее при мен в България. Моят избор е такъв. Искам да остана да живея в България, защото тук се чувствам по-добре.“

Поли допълни и подробности за мъжа до себе си, за когото досега се говореше, че е филипинец. Тя каза, че той е холандец и двамата тъкмо са подредили новия си дом. Той не говорел български, но имал огромното желание да го научи.

„Той е холандец. Тъкмо подредихме новия си дом. Той не говори български, опитва се да разбира. Има огромното желание да го научи“, кза тя и допълни: „Запознахме се през 2016 г., видяхме се за няколко часа, разменяхме думи, но нищо повече. На следващата година се видяхме на същото събитие и повече никога не се разделихме. Явно е било писано.“

Двойката не мисли за сватба, а са решили на този етап да живеят на семейни начала. Освен голямото събитие, което ще се случи през пролетта, на Поли ѝ предстои и издаването на първи самостоятелен албум.

epa02717033 Poli Genova representing Bulgaria performs during the rehearsal for the second semi-final of the Eurovision Song Contest in Duesseldorf, Germany, 03 May 2011. The Final of the 56th Eurovision Song Contest takes place on 14 May. EPA/JEORG CARSTENSEN


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST