fbpx

„СКАНДАУ” даде старт на учебната година

Written by on 17/09/2018

„СКАНДАУ” даде старт на учебната година

Група "СкандаУ" на фен среща преди училище

Броени дни, преди да бие първият звънец, хитовата група „СкандаУ” даде „тон за песен” за новата учебна година със среща със своите столични почитатели.

Стотици фенове на Тото и Лъчо изпълниха Sofia Ring Mall, за да се срешнат, снимат и разговарят със своите любимци. Неколкократните носители на приза „Група на годината” и автори на хита  с над 10 милиона гледания в Youtube “Replay”, предизвикаха истински фурор. Песни, селфита, автографи и щастливи младежки лица  превърнаха  в Sofia Ring Mall в истинска зведна арена , а Тото и Лъчо бяха изключително отзивчиви към своите почитатели. Натовареният график на музикантите не попречи те да направят всичко по силите си, за да обърнат персонално внимание на всеки фен, дошъл да се снима или разговаря с тях. По време на вълнуващата среща присъстващите получиха и тениски с автографи, както и отговори на интересуващите ги въпроси за любимците им от „СкандаУ”.

С поредната фен среща с най-големите звезди в България Sofia Ring Mall затвърждава мисията си да организира ексклузивни събития и да предоставя незабравими преживявания на своите клиенти.

Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.