fbpx

Рафи пее на полувремето на „Актьори срещу Берое“

Written by on 25/08/2018

Рафи пее на полувремето на „Актьори срещу Берое“

Победителят в първия сезон на X Factor Рафи Бохосян ще вдигне градуса на настроението по време на полувремето на благотворителния мач между представители на актьорската гилдия и ПФК „Берое“.

Певецът, чийто дебютен албум се очаква да стане пазарен факт до края на годината, е поредната звезда, която ще подкрепи каузата на събитието – събирането на средства за за осъществяването на второто издание на Международен студентски театрален фестивал „Данаил Чирпански“ през април 2019 г.

Знаменитостите, които ще се включат в актьорския тим на терена на стадиона в Стара Загора, са Станимир Гъмов, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Мартин Гяуров, Никола Стоянов, Любен Кънев, Николай Мутафчиев, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Ники Илиев, Юлиян Петров, Валери Йорданов, Атанас Атанасов и Лео Бианки.

Датата на заветния сблъсък е 9 септември, а пропуски можете да намерите на цени между 8 и 15 лв. в мрежата на Eventim.

Международният студентски театрален фестивал е посветен на Данаил Чирпански – студент в НАТФИЗ, който загуби живота си след автомобилна катастрофа през април 2016 г. Именно от неговата биография е вдъхновен и благотворителният мач. Самият Данаил е бил част от юношеския отбор на „Берое“, докато не намира по-голямата си страст – театъра.

Припомняме, че форумът стартира през 2017 г. след селекция на ЮНЕСКО и техния Международен фонд за подкрепа на културата, като първият фестивал в България за дипломни спектакли на театрални академии от Европа и света.

Tagged as

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.