fbpx

Сузанита засне клип със световноизвестен режисьор

Written by on 24/08/2018

Сузанита засне клип със световноизвестен режисьор

Сузанита е готова с новия си проект, с който ще атакува музикалните класации. „Снимахме клип, който съвсем скоро ще пуснем. Той бе направен със световноизвестния руски режисьор Алексей Фигуров, който живее в Лос Анджелис. Цял един етаж и отделение ни отпуснаха от болница „Света Ана“ и клипът ще е страхотен, ще се излъчи в световен мащаб“ – сподели тийн сензацията пред „24 часа“.

За реализирането на видеото се наложила тя да излезе от болницата, където бе приета гинекологично лечение.

Междувременно излязоха скандални кадри от клипа в социалната мрежа като стана ясно, че парчето се нарича „Чао, кучки“. Неприличините кадри шокираха немалко фенове на Сузанита, които споделиха общо мнение, че този път е преминала допустимите граници. Във видеото 15-годишното момиче танцува около скъпарски коли, плези се и се държи предизвикателно в компанията на трима мъжаги.

Колкото до участието й в риалити шоуто „ВИП брадър“, майката на изпълнителката е категорична: „Нас никой не ни е търсил, нямаме и покана. Можем да влезем цялото семейство. И, честно казано, има какво да покажем на хората. Ние сме задружни и много се обичаме“, сподели Шенай Мурад.

По повод скандалите на Сузанита с дизайнерката Мегз, Шенай е категорична, че ще стигне до съд, за да докаже, че думите на Миглена Каканашева не са истина.

„Как може да казва, че четири дни не е намерила детето ми, което било в опиянение от наркотици? Това нормално ли е? Но понеже съм възпитана, направо ще й изпратя призовка от съда, няма да се разправям с нея“, категорична е Шенай.

Скандалът тръгнал от това, че Мегз се разбрала със Сузанита певицата да рекламира дрешките й, а тя да й шие сценични костюми за цяла година.

„Мислех, че това нещо трябва да се скрепи с договор, но все пак разчитахме на думата на Мегз. Нищо подобно – Сузи се снима, след това тя й направи един тоалет и до там. А тя, голямата дизайнерка, постави снимките на дъщеря ми в сайта си. Сузи й сподели, че иска да махне една от тях, и имаше право да иска това, но Меглена й отказа. След това каза, че не можела да намери детето ми четири дни, защото взимало наркотици, представяте ли си!? На което Сузи отговори, че е готова да се яви на живо за проверка дали употребява наркотици и това да стане публично. Как можеш да твърдиш такива неща за дете, което е на 15 години и има родители. Та ние сме постоянно заедно със Сузи, кога аз ще си оставя детето да не е с мен или да не знам какво прави четири дни! Тази жена добре ли е?, каза ядосано Шенай пред „24 часа“


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.