fbpx

Ева от „Тоника“ влиза във ВИП Брадър-а?

Written by on 23/08/2018

Ева от „Тоника“ влиза във ВИП Брадър-а?

Геновева Найденова, по-известна като Ева от „Тоника“, ще се престраши да прекрачи прага на „ВИП Брадър“ на 10 септември. Това се говори все по-упорито преди началото на най-коментираното ТВ шоу. Вдовицата на Гого без съмнение ще бъде лидер на женското царство, което ще властва тази година в Къщата, пише „Галерия“.

Тя винаги е умеела да командва, макар че покойният й съпруг никога не е бил мъж под чехъл. Ева притежава железен характер, тъй като съдбата й е поднесла абсолютно всичко – опитала е и от меда, и от жилото на тоталната слава.

Очакването е тя да разкрие доста вълнуващи истории около най-известните хора в държавата – от музиканти до политици.

Най-важната предпоставка за нейното влизане в риалитито е да закърпи дупките в семейния бюджет. Всичките авоари са използвани за лечението на Гого, като Ева продаде дори апартаментите в София и Бургас, за да може той да се лекува. Сега иска да помогне на сина си Димитър, който е завършил философия, но е принуден да работи като строителен работник в Англия по няколко месеца в годината.

„Имах частен бизнес, който уж се развиваше добре. В един момент всичко се срина. Татко си отиде, а аз трябваше да започна от нулата. Хванах се да нося чували на гарата в Бургас – имаше някакъв голям ремонт и търсеха бачкатори. На четвъртия ден ме разпознаха. След това заминах за Англия“, разказва Димитър, който все още не се е отказал да се посвети на музиката.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.