fbpx

Мъжки момичета в музикални времена

Written by on 29/07/2018

Мъжки момичета в музикални времена

Каква е причината за добро настроение в летните горещи дни? „Лятото е!“, отговаря с видеото си на дебютния авторски музикален проект дамската формация ‘ELEGANCE’.

Триото включва: Венелина Миланова-вокал, Албена Арсова-клавишни,вокали и Яна Иванова-китара,вокали.

Дамското трио съществува от 3 години и половина с първоначалната идея за изпълнения на кавъри в пиано барове, партита, клубове с музика на живо.

„Постепенно осъзнахме,че сме интересни и атрактивни за публиката. Обичаме изявите на живо и се зареждаме много. Идеята за авторско парче дойде спонтанно и се осъществи светкавично. В рамките на две седмици направихме студиен запис“, разказа пред bgmusix.tv Венелина.

„Снимките за видеоклипа се реализираха за около 5 часа.Искахме видеклипът да бъде цветен, свеж и с много лятно настроение. Усеща серетро визията с червения ретро автомобил а тя носи романтикаи само хубави спомени за зрителите“, сподели тя.

И отговори на въпроса защо се наричат „мъжки момичета“: „Защото участваме в целия процес от организацията и транспортирането на статисти, през пренасянето и подреждането  на реквизита, монтажа, а понякога дори обработваме снимки. На участия също носим озвучаването, подреждаме, сами си правим саундчек, менажираме се сами и преговаряме за участия съшо сами. Защото обичаме работата си!“

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.