fbpx

Митко Петров възпява „Mango”-то

Written by on 23/07/2018

Митко Петров възпява „Mango”-то

 

По нестандартен начин Митко Петров – един от участниците в категория „поп“ с парчето си „Остров“ в тазгодишиния BG MUSIC FESTIVAL разкри заглавието на новата си песен, която меломаните чакат в разгара на лятото.

След игра на facebook страницата си на фен среща в Бургас, освен картички с автографи и снимки, Митко подари манго на една от фенките си, които първа е разкрила заглавието на песента.

Интересното име „Mango” събуди още повече любопитството на феновете, а специално за Signal.bg номинираният за „БГ Дебют 2018” сподели, че песента е дело на музикални продуценти от Хърватия, с които работи по последната си песен „Остров”.

В интервюто си за предаването „Открит микрофон” Митко Петров сподели още: „Може би хората ще се изненадат от тази песен. Самият аз се изненадвам по време на работата си по нея. Пеят ми се по-динамични песни, в слънчево настроение съм, дивее ми се!”, пише сайтът. Предстоят снимките на видеоклипа към песента, а изненади около проекта тепърва ще се разкриват, казва изпълнителят.

Митко благодари на всички фенове за подкрепата към него, развълнуван от фен срещите си през последните няколко месеца, със специално видео в YouTube канала си, събрало незабравими емоции.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist