fbpx

Рут, Белослава и Деси Андонова с голям концерт на открито

Written by on 27/06/2018

Рут, Белослава и Деси Андонова с голям концерт на открито

И тази година очарователните Рут и Белослава ще излязат на една сцена, за традиционния съвместен летен концерт на открито. За първи път в тройния формат ще се включи и певицата Деси Андонова, позната от участието си като вокалист в групите Future Shock и Sentimental Swingers. Новината за концерта развълнува над 4500 фенове, които проявиха интерес към събитието, като потвърдиха присъствие в социалните мрежи. Това разказаха самите те в предаването „Преди обед“ по бТВ.

На 29 юни Рут, Белослава и  DESY ще представят поотделно най-доброто от своята музика заедно с лайв групите си. Последната година беше изключително динамична в творчески план за всяка от трите изпълнителки. Няколко седмици след голямото си европейско турне, продължило един месец, Рут сподели новината, че заедно с Белослава работят по нов дует. Първото им съвместно парче „I care“ спечели симпатията не феновете и музикалните журналисти през 2012 г., когато взе наградата за „Най-добът БГ дует” в годишните музикални награди на БГ Радио. Деси Андонова в момента работи по свой самостоятелен албум, а във вечерта на концерта феновете ще могат да чуят за първи път на живо един от най-новите и сингъли.

В началото на вечерта, на сцената ще излезе младата певица Нели Афзали, която получи възможността да открие концерта непосредствено преди Рут, Белослава и DESY. Тройният музикален формат се превърна в красива лятна традиция още през 2016 г., с участието на Миленита. В предишното издание повече от 2500 зрители потънаха в музикалната приказка под откритото небе в Маймунарника.

 

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.