fbpx

Дара отложи образованието си в чужбина

Written by on 27/06/2018

Дара отложи образованието си в чужбина

Поп звездата Дарина Йотова-Дара е поставила на трупчета амбицията си да продължи образованието си в чужбина. „Не съм се отказала, но засега нямам такива планове”, лаконична бе изпълнителката на „Недей“ пред Нова тв.

Отличничката от X Factor завърши гимназия преди година, като бе категорична, че в рамките на година ще се отдаде на професионалните си ангажименти с цел да събере необходимите средства за получаване на образователен ценз зад граница.

Само преди дни Дара зарадва феновете си с ново парче. То носи заглавието „Все на мен“, а във видеото, дело на Люси Иларионов, певицата впечатлява с провокативна визия. “Парчето е страхотно ритмично и щуро! В него има от вихъра, който ме движи, и затова и аз, и Павел толкова го харесваме. Тандемът ни не е случаен и с всяка следваща песен той става по-добър. Текстът, който написахме заедно, ще ражда усмивки и доста хора ще се припознаят в него“, споделя по повод „Все на мен“ Дара. Песента бе представена за първи път на живо по време на церемонията по раздаването на наградите на БГ радио, откъдето певицата си тръгна с приза за най-добра певица на годината.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.