fbpx

Габриела от „Гласът на България“ стана Бриела

Написано от от 14/06/2018

Габриела от „Гласът на България“ стана Бриела

Младата надежда Габриела Байкушева едва дочака камерите на „Гласът на България“, където достигна до трети кръг, да изгаснат и е готова да стартира самостоятелната си кариера. 19-годишната певица си е избрала и артистичен псевдоним – пред феновете тя ще се представя като Бриела, пише „Монитор“.

Вече е готово дебютното ѝ парче със заглавие „Boom Pow“, което е типично летен сингъл с много морско настроение. Песента е дело на Преслав Бориславов и Борислав Тонев от Cool Kid$, а видеото заснема режисьорът Радостин Събев- Шошо.

„Парчето, което направих с моите продуценти, е лятна и свежа хапка, за която винаги съм си мечтала. Исках да направя нещо, което да слушам с удоволствие, отивайки на море или докато съм с приятели. В песента разказвам за неизживяна любов, за нещо недостъпно, но и за нещо толкова близко. Бих искала всеки да намери своята история или ситуация в песента!“, ентусиазирано разказва за първото си парче Бриела.

„Гласът на България“ е само част от пътя ѝ към голямата сцена. Тя започва да се занимава с пеене едва на 7 години, когато се явява на първия си конкурс “Мис малки таланти”. В гимназията печели стипендия за четири години професионално обучение във Voice Academy, където изучава солфеж, хармония, мелодия, пиано, писане на текстове, музикален бизнес, пеене, актьорско майсторство и танци.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST