fbpx

Славин: Имахме достойна конкуренция!

Written by on 12/06/2018

Славин: Имахме достойна конкуренция!

„Останах учуден и много приятно изненадан от наградите, които получихме с групата ми Julian’s Laughter на втория BG MUSIC FESTIVAL в Сандански“, заяви пред bgmusic.tv Славин Славчев, който заедно с бандата си отнесе не една, а две награди от феста. „Радвам се, че рокът зае подобаващо място. Бих искал обаче повече медийно пространство за този музикален жанр“, поясни той.

Славин получава Наградата на журналистическото жури от председателя му Георги Неделчев

 

И разказа: „От малък съм голям фен на Стоян Михалев и Виктор Стоянов и за мен бе огромна изненада и висока оценка да получа наградата в категория „рок“ именно от Стоян, който беше и член на журито.  Това беше супер голяма чест за мен!“, не скри вълнението си Славин.

Стоян Михалев поздравява групата за наградата  им в категоия „рок“

 

По повод факта, че печели всички конкурси, на които се явява (Х-Factor, „Като две капки вода“, две награди от BG MUSIC FESTIVAL), той коментира: „Последните две награди от фестивала в Сандански бяха като тотален бонус на всичко, случило се до момента. Още повече, че всички парчета в нашата категория бяха страхотни и всяка от тях заслужаваше да спечели. Имахме достойна конкуренция!“, обобщи певецът.

Julian’s Laughter изпяха песента-победител в категория „рок“ Smile

За него няма спиране и почивка след поредния музикален връх, който превзе. Още тези дни той започва репетиции за ново парче с групата, с която дни по-късно – на 30 юни, ще свирят на Джулай морнинг в Троян.

Славин в действие – на сцената на Летния театър в Сандански

Междувременно Славин влиза и в студио, за да запише новия си самостоятелен сингъл „Нов път“. „Идеята за „Нов път“ дойде от Ясен Велчев, който е автор на музиката и аранжимента, а текстът е мой“, довери изпълнителят.  Режисьор на видеото ще е Кирил Илиев, издаде още той.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.