fbpx

 MARTINNA: Предстоят ми много готини неща

Written by on 29/05/2018

 MARTINNA: Предстоят ми много готини неща

 MARTINNA: Предстоят ми много готини неща

 

Мартина е сред изпълнителите, които ще участват в тазгодишното издание на BG MUSIC Festival в Сандански. Броени дни преди провеждането на конкурса, в „Открит микрофон“ на Signal.bg талантливата изпълнителка говори за песента Deja Vu.

Именно с този сингъл Мартина, Даниел Димитров – Ice и Атанас Михайлов – Nas ще се представят на фестивалната сцена.

„Тази песен я създадохме с Ice още пред зимата. Идеята беше да е малко по-меланхолична, по-лирична. Специално за спокойните месеци, когато човек е уединен вкъщи. Тогава все още бяхме само двамата, но точно в този момент се появи и третия член на това трио – Атанас Михайлов. Страхотно момече, всички го познават, всички го обичат“ – разказва тя пред водещата Емилия Стоянова.

Изпълнителката призова меломаните да подкрепят проекта на триото. Тя подчерта, че отиват на BG MUSIC Festival с очакването да поднесат на публиката хубаво шоу.

„Слушателят иска да се наслади на най-хубавата песен. За мен това не е състезание, а ще бъде абсолютен купон. Един голям празник на българската музика, голям празник и за всички артисти. Ще можем на такава голяма сцена да се срещнем един с друг ида се получи наистина бомбастична енергия. Всичко това ще може да го пренесем и към публиката“ – обясни Мартина.

В момента певицата подготвя  нови интересни проекти, с които ще зарадва феновете си в следващите месеци. Подробностите за тях може да научите от интервюто.

Вижте какво сподели Мартина в „Открит микрофон“ тук:

https://www.youtube.com/watch?v=__iQgFokcwU


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.