fbpx

Тийн идолът EVA изброди 100-те туристически обекта за 3 месеца

Written by on 26/05/2018

Тийн идолът EVA изброди 100-те туристически обекта за 3 месеца

Тийн идолът EVA изброди 100-те туристически обекта за 3 месеца

За слушателите на „Покана за пътуване“ над 15 години името на певицата EVA може да говори нещо само ако са я гледали в мюзикъла „Кабаре” в оперетата или в някоя от постановките на частни театри, с които обикаля из България. За тийнейджърите, обаче ведрата усмивка на изпълнителката е повод за припадък от екстаз.

EVA се прочу светкавично в интернет с  ролята  на Елизабет Мария – БЕТИ  в пародийния онлайн сериал “#КИФЛА”. За кратко тя се превърна в новия тийн идол на България с десетки хиляди последователи в мрежата и предизвиква истинска истерия при турнетата си из страната.

Ева Теодорова Георгиева  започва да пее още на 3. След 12 години в Детския радиохор да бъде дипломиран магистър по джаз и поп пеене от софийската музикална академия е логична развръзка.   Тя има вече 10 хита, които се въртят по всички  музикални телевизии и радиа. Песните й се разпространяват в Румъния, Гърция и Турция, където 2 поредни години участва във фестивали с 50 хилядна публика!

Победителката в миналогодишното издание на BG MUSIC FESTIVAL в категория „награда на журито“ и носителка на втора награда на фестивалното жури, тази година ще е специален гост-изпълнител на фестивала. Музикалното събитие ще се проведе на 8 и 9 юни в Летния теаър – гр. Сандански, а  EVA ще пее в гала вечерта, която е на 9 юни.

Признавам си,  когато научих, че при турнетата си из България EVA посещава по 10 града през уикенда ококорих очи. Истината, обаче се оказа още по-шокираща – понякога селищата са 20. А що се отнася до 100-те туристически обекта, Ева и баща й, певецът Теодор Георгиев са ги обиколили за три месеца като са правили импровизирани концерти на повечето места.

Маги Гигова, epicenter.bg

Цялото интервю с EVA можете да слушате в „Покана за пътуване“ по БНР в неделя, от 18.00 до 19.00 часа


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist