fbpx

Тита и 100 Кила избухват на BG MUSIC FESTIVAL

Написано от от 14/05/2018

Тита и 100 Кила избухват на BG MUSIC FESTIVAL

Мегахитовите изпълнители Тита, 100 Кила, Deep Zone Project, Дичо, Eva и Клавдия ще избухнат пред многобройните си фенове като специални гост-изпълнители на Втория BG MUSIC FESTIVAL, който ще се проведе на 8 и 9 юни в Летния театър на град Сандански.

 

На 8 юни в конкурсната вечер ще бъдат публично изпълнени и представени 22-те песни на тазгодишните финалисти. Веднага след тях на сцената ще се качи всеобщият любимец – „вечният“ Дичо.

Кулминацията на вечерта ще настъпи, когато най-актуалната млада изпълнителка „антилопата“ Тита ще се качи на сцената, за да пръсне дисплеите и панелите на всички в Летния Театър на гр.Сандански.

На 9 юни в галавечерта ще бъдат обявени победителите във всяка от четирите категории, разделени по музикални стилове – поп, рок, хип-хоп/R&B, електронен. Ще бъдат връчени и специални награди на Журналистическото жури, на телевизионните зрители, на публиката, на Кмета и Община Сандански.

За грандиозен финал най-популярният рапър в България 100 Кила „направо ще ги убие“ със специално подготвен сет, обединяващ най-големите хитове от творчеството на мегазвездата.

Музикално-артистични изпълнения ще представят уникалните ощу Deep Zone Project, нашумялата певица, актриса и влогърка EVA – носител на наградата на публиката и на втора награда на Фестивалното жури от BG MUSIC FESTIVAL, както и миналогодишната победителка Клавдия.


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST