fbpx

Жоро и Диона се събраха

Written by on 04/05/2018

Жоро и Диона се събраха

Diona, която е участник във втория BG MUSIC FESTIVAL с хита си „Жестока“, и Жоро се събраха в дует и вече заснеха клип към парчето, озаглавено „Подводница“, чиято премиера ще е до края на май. Първият съвместен проект на двамата певци е по музика и аранжимент на Светлин Къслев.

От екипа, заснел видеото издават, че кадрите са меко казани брутални. Двамата изпълнители пеят за марихуана, а Диона танцува в оскъдно облекло на пилон. Останалите подробности за сега се пазят в тайна, но загатват, че „подводницата“ в песента е жена.

Жоро е категоричен, че публиката ще чуе различна песен, за която с Диона са се постарали изключително много, а видеото определено ще скандализира феновете.

За една година младокът успя да насочи прожекторите към кариерата си на поп певец, представяйки три нови парчета, което не остана незабелязано и Жоро отнесе наградата за най-заслужилия роден изпълнител в категорията „Дебют на годината“ на годишните награди Lifestyle Awards.

Диона също се радва на изключителен интерес от страна на многобройните си фенове. Освен с песни като „Дишай“, „Най-доброто“ и “Diona”, тя стана особено популярна в последно време и с ролята си в най-новия тийн уеб сериал „Следвай ме“.

„От известно време наблюдавам Диона като изпълнител и съм изключително впечатлен от нея. Светльо Къслев буквално на един дъх създаде песента и веднага се свързах с нея, за да я поканя в проекта“, споделя Жоро.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.