fbpx

Hayes&Y делят една сцена с Depeche Mode, Pearl Jam и Arctic Monkeys

Written by on 26/04/2018

Hayes&Y делят една сцена с Depeche Mode, Pearl Jam и Arctic Monkeys

Hayes&Y делят една сцена с Depeche Mode, Pearl Jam и Arctic Monkeys

Българската банда, която ако не знаеш, никога няма да повярваш, че се е родила на нашите географски ширини, а по-скоро в някое лондонско мазе, Hayes&Y си спечели възможност да дели една сцена с имена като Depeche Mode, Pearl Jam и Arctic Monkeys.

Радослав Лозански, Ивайло Делев, Георги Деянов, и Благослав Анастасов тихомълком прескочиха първия етап на конкурса Mad Cool Talent 2018, където пресявката се прави от музикални специалисти, и от два дни събират фенска маса да гласува в интернет за тях. Само така ще се доближат до възможността да разделят сцена с легенди, пише „Монитор“.

Една от най-прогресиращите ни банди е сред 50-те групи, за които може да се даде вот, като за по-малко от 48 часа беше набрала скорост и се е изкачила до 6-то място. Най-харесваните 15 формации ще заминат за Мадрид, за да свирят на живо във финали, които ще се проведат в най-добрите клубове на испанската столица между 7 и 9 май. Професионално жури, включващо специалисти от музикалните гиганти „Уорнър“, „Сони“, „Лайв Нейшън“ и т.н. ще изберат 9 групи, които ще се включат в тазгодишния фестивал Mad Cool Festival 2018 между 12 до 14 юли в Мадрид.

В трите дни на фестивала младите банди ще се калят сред най-големите професионалисти и звезди в бранша като Alice in Chains, Arctic Monkeys, Depeche Mode, Джак Уайт, Kaleo, Kasabian, Masive Attack, Nine Inch Nails, Pearl Jam.

Всеки желаещ може да подкрепи Hayes&Y на сайта на конкурса, като гласува до 1 май.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.