fbpx

Equinox тръгват към Лисабон в събота, преди това – концерт в столичен клуб

Written by on 26/04/2018

Equinox тръгват към Лисабон в събота, преди това – концерт в столичен клуб

Equinox тръгват към Лисабон в събота, преди това –  концерт в столичен клуб

Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл – изпълнителите, събрани във формацията Equinox, която ще ни представя на тазгодишната Евровизия, ще излязат за първи път заедно пред българска публика тази вечер. Те ще направят импровизиран концерт в голям столичен клуб, където ще изпълнят на живо и Bones – песента, с която ще се борим за първото място в престижния международен конкурс.

Освен това публиката ще чуе как петимата изпълняват заедно кавъри на Джеси Джей и Джон Леджънд, пише 24 часа. Всъщност такива бяха изпълненията на Equinox и на промоционалния концерт, предхождащ Евровизия, в Лондон. Това беше и първото им участие като група изобщо, а това привлече интереса на медии като Би Би Си и в. „Сън“.

Концертът довечера е и официалното изпращане на музикантите, преди да отлетят за страната домакин на конкурса Португалия. Те заминават за столицата Лисабон в събота вечерта, а ден преди това – в петък, всички гостуват на Искра Ангелова в „Нощни птици“ по БНТ 1.

 


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.