fbpx

Equinox тръгват към Лисабон в събота, преди това – концерт в столичен клуб

Написано от от 26/04/2018

Equinox тръгват към Лисабон в събота, преди това – концерт в столичен клуб

Equinox тръгват към Лисабон в събота, преди това –  концерт в столичен клуб

Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл – изпълнителите, събрани във формацията Equinox, която ще ни представя на тазгодишната Евровизия, ще излязат за първи път заедно пред българска публика тази вечер. Те ще направят импровизиран концерт в голям столичен клуб, където ще изпълнят на живо и Bones – песента, с която ще се борим за първото място в престижния международен конкурс.

Освен това публиката ще чуе как петимата изпълняват заедно кавъри на Джеси Джей и Джон Леджънд, пише 24 часа. Всъщност такива бяха изпълненията на Equinox и на промоционалния концерт, предхождащ Евровизия, в Лондон. Това беше и първото им участие като група изобщо, а това привлече интереса на медии като Би Би Си и в. „Сън“.

Концертът довечера е и официалното изпращане на музикантите, преди да отлетят за страната домакин на конкурса Португалия. Те заминават за столицата Лисабон в събота вечерта, а ден преди това – в петък, всички гостуват на Искра Ангелова в „Нощни птици“ по БНТ 1.

 


Коментари

Отговор

Вашият email няма да бъде публикуван.Полетата маркирани с * са задължителни


Продължи да четеш

BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track
TITLE
ARTIST