fbpx

Лавина помита Орлин Павлов, за щастие – само на малкия екран

Written by on 15/12/2017

Лавина помита Орлин Павлов, за щастие – само на малкия екран

Спасителна акция с хеликоптер на Витоша ще бележи пилотния епизод на „Скъпи наследници“, чиито дългоочакван старт е от 15 януари, всеки делничен ден от 18 ч по bTV. Главните герои в най-мащабната телевизионна поредица, снимана някога у нас, са 30. Сред тях е и Орлин Павлов, който изпълнява. „Още малко“, водещото парче от сауднтрака на комедийната драма. „Героят ми е едно момче, голям фен на екстремните спортове. Затрупва го лавина в планината още в първи епизод.“, подсказа певецът. „Всички актьори много израснахме за тази година и малко, в която снимахме. Сигурен съм, че зрителите ще приемат много добре сериала, защото е правен с много сърце“, добави той.

„Скъпи наследници“ се върти около историята на семейство, което е заставено от своя „патриарх“ да живее заедно в рамките на година в Бели Вит. Идеята е никой от тях да не напуска селото за повече от 12 часа. Ако за този период се научат да оцеляват въпреки различията си и в близост до природата, те ще си разделят наследство от 1,2 милиона евро. „В сериала има хумор, който да подчертае драматичните неща по-лесно, а не да ги правим трагични. Ще има драматични моменти, които да ни хванат за сърцето, за гърлото.“, заяви режисьорът Тодор Чапкънов.

В каста на поредицата, чиито първи сезон се свежда до колосалните 170 епизода, влизат имена като Койна Русева, Веселин Калановски, Георги Кадурин, Дарин Ангелов, Любомир Ковачев и други.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.