fbpx

Кристиан Костов щастлив, че започнала кариерата му в България

Written by on 11/12/2017

Кристиан Костов щастлив, че започнала кариерата му в България

Кристиан Костов, който завоюва на страната ни среброто в тазгодишната „Евровизия“, призна, че е радостен, че музикалната му кариера е стартирала именно в България

„В Русия е почти невъзможно да направиш хит. И досега не знам при какви обстоятелства дадена песен става известна тук. От друга страна, фактът, че започнах развитието си в България, ми помогна значително да пробия и на европейския пазар“, категоричен бе пред bTV роденият в Москва певец.

В страната на водката и матрьошките той също се радва на внимание от страна на меломаните. Фенове го спират за селфи в метрото и молове. Въпреки това изпълнителят на Beautiful Mess разкрива, че е по-популярен у нас.

Последният повод за гордост за отличника от X Factor бе участието му в програмата на финала на „Мис Свят“ в китайския град Саня.

„Това предаване се гледа от над 1 милиард души. Това не го знаех преди да се кача на сцената. Притеснявах се, разбира се. Повече притеснение обаче изпитах преди „Евровизия“, тъй като там не представях само себе си, а  –  цяла България“, обясни още Костов.

Към момента той работи върху няколко музикални проекти, които обещава да сподели с феновете си съвсем скоро. „Упражнявам се в писането на песни. Според мен това е най-важното за един артист  –  да пее свои песни, които той е написал. Не кавъри или дори песни, написани за него“, довери още Крис.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.