fbpx

P.I.F канят на най-големия си концерт в София

Written by on 10/10/2017

P.I.F канят на най-големия си концерт в София

Една от най-обичаните български банди  –  P.I.F прекроява изцяло визуалната опаковка на сценичното си шоу. Тематични видео импресии към всяко парче и звукови атмосфери са част от новата лайв концепция на музикантите. Мястото на срещата е столичния клуб MIXTAPE 5, датата – 8 декември.

Освен със зарибяващ микс от алтърнатив рок и китарен поп, концертите на P.I.F винаги са се отличавали със сърцатите истории, с които фронтмена им Димо Стоянов интегрира в цялостно арт преживяване хитове като „Огън“, „Приказка“ и „Отлъчен“.

За да се фокусират максимално върху подготовката на събитието P.I.F. правят тримесечна пауза от столчината клубна сцена, прецедент в историята им. В момента групата завършва и видеото към „Дуел“, последният сингъл от албума „P.I.F.5“.

На 8 декември Димо, Иван Велков (китара), Юри Божинов (бас) и Мартин Профиров (барабани) ще направят премиерата на чисто ново парче с работно заглавие „Приятел“, а всеки закупил билет за концерта, ще го получи на CD като подарък на входа на клуба.

Естествено, групата ще погали слуха на феновете с вече любими парчета като „Юли“, „Седем“, „Обещавам“ и хитове като „Вали“ и „Колело“.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.