fbpx

“Сега сме други” – категорични са Лео, Играта и СкандаУ с новото си видео

Written by on 10/09/2016

“Сега сме други” – категорични са Лео, Играта и СкандаУ с новото си видео

Лео, Играта и СкандаУ изненадаха всички свои фенове със съвместното си и наистина добро парче – „Сега сме други“. Музикантите се събраха в нова песен, оставяйки ясно послание към всички меломани.

В новото видео ще видим веселите изпълнители, вече натрупали опит и смело показващи „колко са пораснали“. А ето какво сподели Играта по този повод: „Вече сме по-мъдри и по-пораснали. Виждали сме много неща в живота си. Били сме и долу, и горе.“

В парчето се включват и VenZy, който прави кантото на припева, а Бате Пешо / Studio Buster/ се е погрижил за обработката на песента. Режисьор на видеото е Радостин Събев – Шошо от Sky Brothers.

Текстът е на СкандаУ, а музиката е на Тоny Fadd, който спечели Melody of the Year на BET Awards 2015 с „Trap Queen“.

Музикантите разказаха, че за да бъде заснет клипа, цял завод за транспортни контейнери е бил затворен за ден. В основата – иновативният проект на арх. Първанов, който им служи за декор, ден преди контейнерите да се превърнат в софийски хотел.

Клипът не би бил същия и без страхотната хореография на Алиса Белоустова от Макоза Ностра.

Парчето „Сега сме други“, на СкандаУ, Лео и Играта е доказателство, че когато отстояваш себе си, нещата стават даже по-добри. „Не спряхме, дори когато всеки каза – Не!“ допълват артистите.

Припомняме ви, че Лео, Играта и СкандаУ ще бъдат специални гости на организираната от BG MUSIC CHANNEL положителна инициатива „Спортувай с БГ МУЗИКА!“ 2016. Освен тях, очаквайте още много популярни и обичани артисти на организирания „ЗВЕЗДЕН ТУРНИР ПО ФУТБОЛ“ точно на 15 септември /четвъртък/ от 15: 00 часа в PARADISE CENTER, ет. 1.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.