fbpx

Мая Нешкова с нова завладяваща песен „Любовта не е игра“

Written by on 07/09/2016

Мая Нешкова с нова завладяваща песен „Любовта не е игра“

„Любовта не е игра“  –  така се нарича най-новата песен в репертоара на Мая Нешкова. С нея певицата започва нова вълна в творчеството си и обещава всеки месец да радва почитателите си с по едно чисто ново предложение.

Музиката и аранжиментът отново са на един от най-големите ни съвременни композитори Кирил Икономов, а текстът е на самата изпълнителка.

„Посланието ми е насочено най-вече към младите хора  –  да знаят, че животът е колело и всичко се връща. „Честит рожден ден“ ме е надскочила по популярност, но все още пред мен стои личното предизвикателство да направя и още много хитове. В новите ми песни има много достойни за такава слава“, казва Мая Нешкова.

Кирил Икономов разкрива, че негови земляци от македонския край първи чули записа на „Любовта не е игра“. „Като я чуха, поискаха да я слушат още веднъж, а после казваха „Ке има болка от тая песен, ке боли“. Даже момчетата от оркестъра ни започнаха така да я наричат „Ке боли“, разказва маестрото.

Записът на „Любовта не е игра“ е осъществен в собственото студио на обичания творчески тандем, а във вокалите са се включили и близначките им Весела и Йоана Икономови.

„Макар да има много нови изпълнители и песни, виждам, че нашата ниша си стои празна. По обективни причини  –  чисто житейски, бяхме по-неактивни досега, но сме в дълг към верните си почитатели. Имаме какво да им кажем, затова всеки месец ще ги даряваме с по един нов хит. Това е само началото, има хитове за всички“, казва Кирил Икономов.

Мая Нешкова вече е направила няколко пробни концерта в страната. „Навсякъде е пълно, има интерес и това ме кара да не бързам с новия албум. Искам да бъда перфектна, както винаги. Публиката заслужава много. Започвам смело заявките за своите концерти“, отсича народната любимка.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.