fbpx

Лили Иванова и „Тангра“ зарадваха публиката в Бургас

Written by on 16/08/2016

Лили Иванова и „Тангра“ зарадваха публиката в Бургас

В началото на месеца, бургазлии имаха възможността да се насладят на най-обичаните песни на естрадната ни прима Лили Иванова, както и на култовата българска група „Тангра“.

Събитията се проведоха в двудневен фестивал, инициатива на община Бургас и Hacienda Beach. Организаторите от своя страна се бяха постарали събитието да бъде на ниво, отговаряйки на световните стандарти спрямо звук, светлина и пиротехника.

На спектакъла, освен жители, се събраха и много посетители на града. Примата на българската музика Лили Иванова радва феновете почти два часа, доказвайки че винаги е била и ще остане на върха.

На сцената, разположена в морската градина, се качиха още Орлин Цветанов, Росен Ватев, Веселин Веселинов-Еко, Ангел Дюлгеров и Огнян Енев.

Продуцентът на концерта бе Димитър Тодоранов, който заяви възхищението от провелия се концерт-спектакъл.

„Спектакълът на Лили в Бургас бе уникално изживяване. Отне ни доста време, усилия, труд и търпени на целия екип, застанал зад организацията, но си заслужаваше. Радвам се, че и трите концерта, които организирах на Лили Иванова, ще останат в историята като едни уникални и различни изживявания“.

Публиката в Бургас се радваха и на своите любимци от група „Тангра“, които се събраха отново след 25-годишно отсъствие на сцена. А култовите песни като „Оловният войник“, „Богатство“, „Циркът“ и „Нашият град“ огласяваха Централния плаж в Бургас.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.