fbpx

Васил Петров с награда на The Akademia Music Awards в Лос Анжелис

Written by on 17/06/2016

Васил Петров с награда на The Akademia Music Awards в Лос Анжелис

Присъжданата „The Akademia Music Award“ от Академията на музикалните награди в Лос Анжелис на месец юни 2016г. в две категории спечели Васил Петров.

Той получи отличието за Best Cover /Jazz Music Video за „My Way“ и за Best Pop/ Latin Song за „Be In Love Forever“.

Видеоклипът му към песента „My Way“ е заснет в Ню Йорк. Режисьор е Борис Радев, в лентата участва и световно известният цигулар Веско Ешкенази.

Изящният аранжимент на Ангел Заберски – младши и виртуозното изпълнение на Васил Петров създават музикално произведение от най-висока класа, което оценява Академията на музикалните награди в Лос Анжелис, в категорията. „Best Cover / Jazz Music Video“. с думите:

„Колоритното произведение на Васил Петров съчетава умело изящна хореография и кадифени гласови нюанси в един изключително въздействащ на въображението разказ в забавен каданс“.

Авторската поп песен на Петров „Be in Lover Forever“, която носи и името на албума му издаден през 2004-а спечели отличието. на Академията на музикалните награди за Best Pop /Latin Song , която обяви:

„Прецизно изпълнение с брилянтни вокали и положителни вибрации придават на тази поп танцувална песен. блясък и настроение за танцуване.“

Номинациите бяха излъчени от Академията на музикалните награди, а отличията ще бъдат връчени на специална церемония в Лос Анжелис.

Разположена в Лос Анжелис, Калифорния, The Akademia Music Awards. е посветена на признаване на високите постижения в музиката в целия свят и подкрепа на музиканти, които се интересуват от получаване на по-висока степен на представяне на пазара и професионално признание за тяхната работа.

Източник: unison.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.