fbpx

Йоанна Драгнева и Драгомир Драганов – водещи на Детска Евровизия

Written by on 31/05/2016

Йоанна Драгнева и Драгомир Драганов – водещи на Детска Евровизия

Телевизионното риалити „Децата на България са супер“, в което ще се избере новият български представител в Детска Евровизия 2016, стартира в ефира на БНТ1 в четвъртък (2-ри юни). Пред погледа на хиляди зрители ще застанат 14 индивидуални изпълнители и една вокална формация в оспорвана битка за място в престижния песенен конкурс. В първия кръг от надпреварата те ще се представят с песни само на български език.

Домакини на тазгодишната селекция са Йоанна Драгнева и Драгомир Драганов, които ще бъдат най-близо до новите надежди на България през всички етапи на състезанието.

Йоанна Драгнева е певицата, която, заедно с. Deep Zone Project, представи страната ни на Евровизия 2008, а миналата година бе водеща на откриващата церемония за Детска Евровизия 2015 в София.

Драгомир Драганов е едно от любимите лица на обществената медия и един от най-добрите познавачи на песенния конкурс, тъй като от години е водещ на. националните селекции.

„Вълнувам се за всяко едно от талантливите деца и според мен всички, прескочили летвата на селекционната комисия, имат качествата да бъдат победители. Очакват ни много емоции. Колкото и крехки да са характерите на прекрасните ни участници, те все пак трябва да осъзнаят, че накрая винаги остава само един. Не завиждам на журито и се надявам на мощна зрителска подкрепа за финала!“ – сподели Драгомир Драганов преди първия ефир на „Децата на България са супер.

А Йоанна Драгнева допълни  –  „Вече се убедихме колко са талантливи децата на България, вярвам че и тази година ще спечелим сърцата на Европа“.

Кои от участниците ще продължат напред към полуфинала (8-ми юни) и финала (11-ти юни), ще реши професионално жури, сред които са едни от най-ярките звезди в българския шоубизнес

След първата вечер ще останат само 10 от участниците. А след полуфинала ще отпаднат още петима. Решаваща роля при избора на новия представител на България в Детската Евровизия ще имат зрителите. Въпреки, че гласовете на журито и зрителите е с тежест 50/50, при приравняването на точките превес ще има зрителският вот.

На големия финал изпълнителите ще се явят в два кръга. В първия ще представят български песни, а във втория  –  песен по техен избор. В решаващата вечер на сцената ще излезе певицата, която донесе безпрецедентния успех на. България в Евровизия  –  Поли Генова, за да поздрави лично победителя

Националната селекция за български представител в Детската Евровизия 2016 -. „Децата на България са супер“ стартира на 2-ри юни от 21:00 часа по БНТ1.

Източник: unison.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.