fbpx

Поли Генова ще бъде с ЛаТиДа и Бобо на сцената на Евровизия

Written by on 04/05/2016

Поли Генова ще бъде с ЛаТиДа и Бобо на сцената на Евровизия

„Последната седмица премина в усилени репетиции за Поли Генова, с особено внимание на танца към песента „If love was a crime“.

Сценичното представяне е по идея на двама топ хореографи  –  шведката  Амбра Сучи и българинът Милен Данков.

Амбра пристигна в София за финални детайли по изпълнението. Тя е основател на една от най-добрите танцови школи в Европа – „Diambra“, в която танцьори и хореографи от цял свят се срещат, за да се вдъхновяват и творят заедно. Амбра Сучи стои зад хореографията на „Еуфория“  –  песента, с която шведската поп певица Лорийн спечели Евровизия през 2012 година в Баку.

За генералната репетиция на Поли от Австрия пристигна и изпълнителят Cesàr, който ще се включи като беквокалист на българския представител в оспорвания песенен конкурс. Той води мастерски класове като вокален репетитор във Виена.

На сцената в „Глобен Арена“ Поли ще бъде подкрепена и от женското трио ЛаТиДа, в състава на който са Десислава Христова, Елизабет Нешева, Яна Балевая, както и. рапърът Бобо /Борислав Димитров/.

Източник: unison.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.