fbpx

Катя и Здравко от „Ритон“ издирват автори на нови хитове

Written by on 03/05/2016

Катя и Здравко от „Ритон“ издирват автори на нови хитове

Катя и Здравко от „Ритон“ предприеха поредната си интересна инициатива. Вдъхновени от всенародната любов, която се изля върху тях на концерта им „Ритон в ритъма латино“ в началото на април, певците решиха да предоставят възможност на своите фенове да бъдат част от новия им албум.

Плановете на музикалното семейство са той да бъде пуснат в продажба следващата година около честванията им за 40 години на сцената.

Катя и Здравко вече събират текстове, които да превърнат в хитове.

„Идеята да направим съпричастни нашите фенове към този проект ни дойде спонтанно. Това вече сме го правили преди години. Наш познат се сети за свой приятел от Перник  –  учителя по музика Дарин Бърнев. Каза ни, че е написал две песни, които биха ни паснали идеално. Така и стана, записахме „Шепа карти“ и „Купете сърцата ни“, които влязоха в албума ни „Болка от любов“ през 98-ма година. Сега със Здравко отново решихме да дадем шанс на талантливи млади композитори и текстописци от цялата страна“, разказа Катя.

От „Ритон“ уточняват, че всеки може да опита късмета си, като изпрати демо запис на MP3-формат на следния имейл:.duetriton@abv.bg. По-добрият вариант е, ако кандидатите да се включат в новия албум на дуета имат и готов текст към своите музикални творения.

Източник: unison.bg


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.