fbpx

Димо Димов известен още като DJ Sookz занимава се с музика от малък, свири на китара, пиано, пише текстове, рапира, сам твори своите бийтове. Има участия като DJ, както в България, основно в Пловдив, също така и в Гърция, където е живял няколко години. Той твори във всички стилове музика, обича да експериментира.

Димитър Чемширов израства на сцената. За изключителната му бленда и талант родителите му разбрали още от ранна възраст. Веднага го насочват към музикалната сфера. Има над 100 музикални участия по различни мероприятия, учи в АМТИИ Академия за Музикално и Танцово Изкуство – Пловдив със специалност поп и джаз пеене и не спира да се развива и твори в различни стилове музика.

Йордан Сандов на 17 години започва да свири на китара и не след дълго започва да пише текстове. Няколко години по-късно започва с продуцирането на музика във всички стилове музика. Също така записва, миксира, композира и за други артисти и не спира своето развитие, като започва да свири и на пиано.

Sookz, Chemshirov & Jordan S. ги обединява регетон звученето. Започват с рап и поп пеене, комбинирайки ги с тяхната индивидуалност успяват да загърбят своите различия и създават нещо ново, различно и свежо за българската сцена с песента им – Jungle.

 

На BG Music Festival 2019 Sookz, Chemshirov & Jordan S. ще се явят с песента Jungle.


BG MUSIC RADIO Очаквайте скоро

Current track

Title

Artist

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3718-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИ ЕН КЕЙ МЕДИЯ ГРУП ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 42 500 лв. европейско финансиране и 7 500 лв. национално финансиране.


Начало: 21.03.2022 г.
Край: 21.06.2022 г.